www.philatelia-alosta.be - OfficiŽle Website Koninklijke Postzegelkring Philatelia Alosta
Maandag 26-01-2015
Statutaire Vergadering
timmermans
alitech
Laatste Update :
 09-01-2015

Werken aan onze website aan de gang


09 December, 2013| Philatelia Alosta - G. Abbeloos


Met het jaareinde in het zicht is onze webmaster begonnen met onze website grondig aan te passen en te vernieuwen. Daardoor kan het zijn dat sommige zaken niet correct openen. Wij wensen ons hiervoor te excuseren voor het eventuele ongemak.

Een nieuw jaar betekend voor Philatelia Alosta telkens een nieuwe uitdaging. Steeds zijn we op zoek om onze clubwerking steeds beter te maken. Dit geldt ook voor onze website. Zo zal u als trouwe bezoeker de komende weken merken dat er hier en daar iets veranderd.

Layout

We gaan onze layout grondig aanpakken zodat voor iedere bezoeker het aangenamer zal zijn om doorheen onze site te bladeren. u kunt reeds een aantal aanpassing waarnemen. Na nieuwjaar zouden deze werken moeten rond zijn. Opent er iets niet zoals het hoort, maak u dan vooral niet ongerust, het ligt niet aan uw computer/tablet of GSM.

Nieuwe invulling

Sommige pagina's zijn drastisch verouderd en daar willen we iets aan doen. Er zullen pagina's een andere functie krijgen. Allereerst is onze nieuwspagina aan de beurt, waarbij we jullie nog beter willen informeren en ook een betere navigatie willen inplannen.
In een tweede fase zullen andere pagina's volgen.

Nieuwe functies

Om de moderne gang van zaken op te volgen zijn we bezig met het toevoegen van extra hulptools voor onze bezoekers.

We hopen op jullie begrip te mogen rekenen !

Het webteam