‘De postzegel toont Kamiel zoals iedereen hem kent, met zijn keizersmuts’, verduidelijkt ondervoorzitter Alfons Abbeloos. ‘De foto op de zegel is gemaakt door André Permentier en is nog nooit eerder vertoond. De zegel heeft een frankeerwaarde 1 voor binnenlandse zending en kost twee euro. De verzamelaar zal de zegel wellicht de eerste werkdag van volgend jaar laten afstempelen om hem meer waarde te geven. Een volledig vel met twintig zegels kost 35 euro. Er is ook een luxeblad met daarop de foto die op de postzegel is gebruikt. Het blad is gesigneerd door Kamiel en verkrijgbaar aan tien euro. Een deel van de opbrengst van de verkoop gaat naar de hulporganisatie van Kamiel, Mensen helpen Mensen.’

De zegel is voor het eerst te koop tijdens de jaarlijkse ruilbeurs van onze de Kring. Deze vindt plaats op 7 december van 8.30 tot 16 uur in zaal Volkshuis, Houtmarkt 1. Wie graag een exemplaar heeft kan tijdens de beurs terecht aan de infostand op de beurs. 

Verzamelaars die niet op onze beurs aanwezig kunnen zijn kunnen hun bestelling doorsturen naar secretariaat@philatelia-alosta.be. Met vermelding "Mijn zegel Kamiel". De prijzen vermeld zijn excl verzendingskosten.


* deel dit bericht op facebook en maak kans om een exclusief luxeblad van Keizer Kamiel te winnen.