www.philatelia-alosta.be - OfficiŽle Website Koninklijke Postzegelkring Philatelia Alosta
Maandag 26-01-2015
Statutaire Vergadering
timmermans
alitech
Laatste Update :
 09-01-2015

UPDATE BEURSNIEUWS Wegbeschrijving en standhouders


01 December, 2014| Philatelia Alosta - G Abbeloos


Nog enkele dagen en het is weer zover. op 13 december 2014 start onze 57ste internationale Ruilbeurs. Ook dit jaar mogen we ons aan een recordopkomst aan standhouders verwachten. Hierbij volgen nog enkele toevoegingen voor onze bezoekers.

Wegbeschrijving


Wie met de wagen komst zal door werkzaamheden een kleine hinder ondervinden. De weg naar hertshage is momenteel afgesloten. Onze organisatie zal wegmarkeringen in de vorm van pijlen plaatsen. Eveneens kan u een wegbeschrijving terugvinden op onze beurspagina's.

Standhouders

Op zoek naar een bepaalde standhouder? u vind deze zeker terug op onze beurspagina met standhouders. ook is er een volledig grondplan beschikbaar op onze infostand tijdens de ruilbeurs.

Nieuwsbrief

Ook dit jaar zal u een beurs-nieuwsbrief in uw mailbox kunnen ontvangen met alle nieuwtjes. Schrijf u daarom tijdig in voor onze nieuwsbrief.

Gilis zegel


Vorig jaar heeft Philatelia Alosta een Kamiel-zegel uitgegeven. De opbrengst hiervan word geschonken aan het goede doel. Dit jaar kunnen trouwe Aalstenaars de Gilis postzegel aankopen. Hiermee steunt u een stukje nostalgie en erfgoed. Meer info volgt in het nieuws deze week......

Het beursteam hoopt u hiermede van dienst te zijn.