www.philatelia-alosta.be - OfficiŽle Website Koninklijke Postzegelkring Philatelia Alosta
Maandag 26-01-2015
Statutaire Vergadering
timmermans
alitech
Laatste Update :
 09-01-2015

Standplaatsen op ruilbeurs zijn reeds uitverkocht


11 Juni, 2014| Philatelia Alosta - G Abbeloos


De standplaatsen die werden voorzien op onze 57ste Internationale Ruilbeurs zijn reeds uitverkocht. In een mum van tijd waren alle plaatsen gereserveerd. Verkopers die toch nog graag een plaatje hadden bemachtigd kunnen enkel nog inschrijven voor een wachtlijst.

De organisatie van de grootste ruilbeurs van de denderstreek verontschuldigen zich voor het eventuele tekort aan meters voor verkopers die nog graag een plaatsje wensen op onze Internationale Ruilbeurs. "Dit jaar hebben we zelfs nog extra meters aangelegd", verklaard Antoine Use, één van onze organisatoren.
Door onze vernieuwde aanpak en promotie kende de inschrijvingen een ongezien succes. We voorzien wel een wachtlijst voor standhouders die zich toch nog willen inschrijven, al kunnen we deze mensen niet garanderen op een deelname. Indien er een annulatie zich opdringt zullen we met deze mensen contact opnemen.

Iedereen die op onze vorige edities aanwezig was kreeg reeds een brief waarin de bevestiging van hun deelname werd gevraagd. Wie niet tijdig reageerde valt jammer genoeg uit de boot. "we kunnen ons nu vooral richten op de verdere organisatie, waaronder promotie, verbetering van onze online diensten en communicatie naar ons publiek", zegt Guy Abbeloos, pr verantwoordelijke en webmaster van de club. Dit jaar werken we voor het eerst samen met de lijn die een routeplanner ter beschikking stelt, zodat iedereen snel en makkelijk de weg vindt naar onze nieuwe locatie.

Hebt u toch nog vragen? Dan kan u terecht bij de verantwoordelijke van de beurs, Michel De Meester op het mailadres ruilbeurs@philatelia-alosta.be