www.philatelia-alosta.be - OfficiŽle Website Koninklijke Postzegelkring Philatelia Alosta
Maandag 26-01-2015
Statutaire Vergadering
timmermans
alitech
Laatste Update :
 09-01-2015

Ruilbeurs Editie 2014 wederom een succes


13 December, 2014| G Abbeloos


Vandaag vond te Aalst onze 57ste Internationale Ruilbeurs plaats. Wederom mogen we spreken van een gigantish succes. Meer bezoekers dan ooit passeerden de revue.

Om van een groot succes te kunnen spreken moet er steeds op een ruilbeurs veel volk zijn. Dit jaar was het weer niet anders. Dit jaar organiseerde Philatelia Alosta een mijnzegel verkoop met als thema "De Aalsterse Gilles". Heel wat van deze postzegels en luxebladen zijn dan ook verkocht. Rond het middagpunt kwamen de ontwerper, voorzitter, en andere afgevaardigden van de Gilles van Aalst een bezoekje brengen aan onze beurs, vergezeld daar Ilse Uytersprot, schepen van Cultuur en Vrije Tijd. Ook zij waren vol lof over onze organisatie. Onze voorzitter Bart Cappelle overhandigde in het bijzijn van het voltallige bestuur enkele ingelijste kaders aan onze prominenten

Onze standhouders waren één voor één tevreden over onze locatie en bezoekers. Ook zij spraken over een zeer goede verkoop. Zo hebben reeds menig standhouder hun deelname voor volgend jaar bevestigd.

Online zal u de foto' en filmpje kunnen terugvinden. Wees er zeker bij volgend jaar, want dan gaat vieren we ook ons 80-jaig bestaan.