www.philatelia-alosta.be - OfficiŽle Website Koninklijke Postzegelkring Philatelia Alosta
Maandag 26-01-2015
Statutaire Vergadering
timmermans
alitech
Laatste Update :
 09-01-2015

Nieuwe locatie ruilbeurs


23 November, 2013| Philatelia Alosta - G. Abbeloos


Op zaterdag 7 december vindt in Aalst onze 56ste Ruilbeurs plaats. Desondanks een heel goede voorbereiding werd onze vereniging vorige week opgeschrikt door een melding van het secretariaat van de Sint-Annazaal. Men melde ons dat we niet konden beschikken over de zaal dat weekend.

Vorige week maandag kreeg het bestuur de melding dat de Sint Annazaal niet beschikbaar was voor onze 56ste Internationale ruilbeurs. Er bleek een een foutje in de agenda te zijn geslopen, waardoor wij pas een week later onze beurs zouden kunnen laten plaatsvinden. Dat bleek voor ons vooral organisatorisch onmogelijk. In een spoedvergadering werd diezelfde dag nog beslist om snel een andere locatie te zoeken.

'Wij kunnen onmogelijk onze standhouders en verkopers een nieuwe datum voorstellen, gezien iedereen een eigen agenda heeft en niet voorzien is op een verschuiving van deze datum. Daarom hebben we meteen actie ondernomen om een andere locatie te zoeken en hebben die gelukkig ook gevonden', verklaard Guy Abbeloos - PR verantwoordelijke van onze club. De komende dagen en weken zal er nog veel reclame gemaakt worden.

Onze beurs zal dus nu plaatsvinden in HET VOLKSHUIS - houtmarkt 1 te Aalst. Het voordeel van deze locatie is dat er meerdere zalen beschikbaar zijn en de bereikbaarheid evenredig is aan onze vorige locatie.

Het bestuur wenst zich vooral te excuseren voor het nodige ongemak en hoopt hierbij op het begrip van iedere standhouder en bezoeker. We hopen dan ook iedereen op zaterdag 7 december 2013 te mogen verwelkomen in Het Volkshuis - Houtmart 1 - 9300 Aalst.

Meer info op het nummer 053/70.07.83 of op ruilbeurs@philatelia-alosta.be