www.philatelia-alosta.be - OfficiŽle Website Koninklijke Postzegelkring Philatelia Alosta
Maandag 26-01-2015
Statutaire Vergadering
timmermans
alitech
Laatste Update :
 09-01-2015

Het nieuws in een nieuw jasje


12 Maart, 2013| Philatelia Alosta - G. Abbeloos


BESTE BEZOEKER ! VANAF MORGENVROEG ZAL ONS NIEUWS ER VOLLEDIG ANDERS UITZIEN !

Vorig jaar kondigde onze nieuwsdienst reeds aan dat we een volledig nieuwe lay-out gingen maken om ons nieuws op deze site aan te passen. Na een lange periode van testen is het eindelijk zover.

"Met onze nieuwe lay-out pikken we volledig in op de evolutie binnen het internet", zegt Guy Abbeloos (onze webmaster). Tot nu toe konden onze bezoekers enkel maar nieuws lezen zonder daar verder iets mee te kunnen doen. Daar gaat verandering in komen. Maar wat veranderd er nu precies ?
We sommen even alles op :

Artikels worden overzichtelijker : Een artikel zal maar deels leesbaar zijn, waarbij er een leesmeer-knop wordt aan toegevoegd. De bezoeker krijgt zo enkel en alleen het artikel te lezen die hij wenst. Ook zal de vindbaarheid beter zijn.
Afdrukken wordt mogelijk : Wie een artikel leest kan via een knop onderaan het nieuws afdrukken. Doordat er nog veel mensen zijn die geen internet hebben, kan iemand voor hen dit afdrukken en hen zo toch ons nieuws laten lezen.
Sociale media : Elke artikel zal kunnen gedeeld worden op het net. Facebook, Twitter, Hyves zijn maar enkele van de vele mogelijkheden om een interessant item te delen met vrienden en familie.

Toekomst

Voorlopig zullen enkel deze zaken beschikbaar zijn, maar daar blijft het uiteraard niet bij. Door deze aanpassingen biedt het onze website vele nieuwe mogelijkheden naar de toekomst toe. Zo zullen ook "Tags" worden toegevoegd. Dat houdt in dat wanneer je een bepaald land verzameld en er is een artikel verschenen, je door op de tag te klikken een volledig nieuwsoverzicht van dat land of thema kan zien.
Ook zullen lezers kunnen reageren op een bepaald artikel. Dat houdt in dat wie het artikel leest zijn of haar mening kwijt kan.

De artikels die hier nu staan zullen wel verdwenen zijn. Het is onmogelijk om deze meteen in ons nieuw nieuwssysteem te integreren. Wie toch wenst dat een bepaald artikel bewaard blijft, kan dit aanvragen aan onze webdienst. We behouden ze nog tot eind maart.

De webdienst