www.philatelia-alosta.be - OfficiŽle Website Koninklijke Postzegelkring Philatelia Alosta
Maandag 26-01-2015
Statutaire Vergadering
timmermans
alitech
Laatste Update :
 09-01-2015

Enorme belangstelling voor eerste voorverkoop van het jaar


30 Januari, 2014| Menen - G. Abbeloos


De Meense filatelieclub mocht heel wat belangrijke gasten verwelkomen op de voorverkoop van de eerste postzegels van 2014: een boekje zegels '10 populaire hondensnoeten' en 'fantastische flora', planten uit tuin van Meise.

Het was geduldig aanschuiven om de zegels aan het loket van bPost te bekomen. De verzamelaars konden hun zegels laten signeren door de kunstenaars: de hondjes zijn van de hand van Johan De Meester, de planten van Marijke Meersman. Secretaris Johan Dujardin en voorzitter Ronny Sanctorum mochten niet enkel burgemeester en schepenen verwelkomen, maar ook hoge gasten uit de filatelie-wereld: Evi Krick salesmanager BPost, Eddy Van Vaeck, voorzitter van de Koninklijke Landsbond en Hugo Sinnaeve van de West-Vlaamse Verstandhouding.

De Meense postzegelclub gaf ook drie gepersonaliseerde postzegels uit met de oorlogsmonumenten van Menen, Rekkem en Lauwe. Het boek 'Marcofilie van Menen van 1830 tot 2000' van de hand van Menenaar Bruno Stes, gewezen voorzitter van de Landsbond, werd voorgesteld.