www.philatelia-alosta.be - OfficiŽle Website Koninklijke Postzegelkring Philatelia Alosta
Maandag 26-01-2015
Statutaire Vergadering
timmermans
alitech
Laatste Update :
 09-01-2015

Afscheid van een lid


21 Augustus, 2013| Philatelia Alosta - G. Abbeloos


De Hemel heeft er een Engel bij.... met diepe droefheid melden wij het overlijden van een trouw lid. Godelieve Keleman, geboren op 24 januari 1961 en overleden te Aalst op 20/08/2012. Voor haar familie en vrienden, maar in het bijzonder ook voor haar man Antoine kunnen we enkel ons medeleven betuigen.

Godelieve was een lid van onze vereniging, die ondanks haar kort lidmaatschap (4jaar) onze club heel wat heeft bijgestaan. Zo heeft ze deel uitgemaakt van het bestuur en bemande ons secretariaat. Ongeveer een tweetal jaar geleden is bij haar een kanker vastgesteld, waardoor ze haar taak heeft moeten neerleggen, maar bleef toch ondanks haar gevecht zich inspannen voor onze vereniging. Samen met haar man Antoine probeerde ze toch nog zoveel mogelijk aanwezig te zijn op onze bijeenkomsten. Tot voor kort nam ze nog actief deel aan ruilbeurzen in het land.
Eén van haar passies was het verzamelen van Engelen. Godelieve staat bij Philatelia Alosta vooral gekend als een goedlachse vrouw met het hart op de juiste plaats. Ze stond steeds klaar om haar vrienden een handje te helpen. We leven dan ook mee met Antoine en haar familie en wensen hen nog veel sterkte toe in de komende donkere dagen.   

We kunnen alleen maar zeggen : "Een mengeling van pijn en tranen, slechts af en toe een sprankje hoop. Gedreven door een sterke wilskracht, hoewel het onheil nader sloop. Haar gedachtenis zal immer blijven, te vroeg is ze van ons heengegaan. We hielden van haar en zijn haar dankbaar, voor alles wat ze voor ons heeft gedaan."

Het bestuur en leden van de Koninklijke Postzegelkring Philatelia Alosta.

* Volgende week donderdag volgt de begrafenis. Voor wie graag steun betuigd, kan een mail sturen naar onze redactie.
Alle mails zullen aan de familie overhandigd worden.
Stuur een mail naar webmaster@philatelia-alosta.be